Categorii

Producători

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0731-888612, 0731-888613

Apelați-ne

Buletin de știri

Bideu Cristal Afisare la marime maxima

Bideu Cristal

Sistem Bideu non-electric Cristal.
Se monteaza sub capacul de toaleta existent
Se racordeaza atat la apa rece cat si la apa calda (accesoriile sunt incluse)
Tija de spalare are inclinarea ajustabila
Bideu Cristal se poate racorda cu usurinta
Fabricat din material tratat antibactereologic.

Piesele din interior sunt din alama !!

PROMOTIE !!

LIVRARE GRATUITA !!

Detalii

Bideu Cristal

299,00 lei

Preț redus!

-20%

373,75 lei

Bideu Cristal <p>Avantajele bideului Cristal in comparatie cu un bideu obisnuit. In loc de doua  chiuvete greu de instalat  mai ales intrun apartament unde spatiul este destul de redus,  avem nevoie doar de un singur vas WC care indeplineste in acelasi timp ambele functii (vas WC+ bideul Cristal),Bideul Cristal nu  necesita solutii diferite de montare in apartamente cu caracteristici diferite.</p> <div class="rte"> <p><strong>Sanatatea oamenilor</strong> este de nepretuit deoarece sunt multi oameni care incep sa faca ceva in interesul sanatatii numai cand ea deja se afla in pericol. Este un fapt binecunoscut ca lipsa unei spalaturi corespunzatoare dupa scaun reprezinta sursa multor infectii atat la barbati cat si la femei.</p> <p>La femei, bacteriile Trichomonas pot cauza boli inflamatorii vaginale sau ale uterului. Bolile precum fisurile anale , hemoroizii, fistulele se pot ameliora pe langa tratamentul necesar cu spalari rapide si corespunzatoare. In viata de zi cu zi a unei persoane se ivesc multe situatii in care folosirea unui dispozitiv de confort este o alegere fireasca.</p> <p><strong>Bideul Cristal - </strong>un singur dispozitiv, cu mai multe functiuni! Fara compromisuri, acest bideu, senzational indeplineste mai multe functiile in acelas timp. Aceste functiun pot garantata conditiile de igiena dorita de fiecare om in parte.</p> <p>Bideul Cristal<strong> –</strong>este un bideu despre care, putem afirma ca se poate monta la orice vas WC. Datorita formei universale montarea dispozitivului pe ceramici cu dimensiuni diferite este foarte simpla , trebuie asigurata doar racordarile la reteaua de apa calda respectiv rece. In apartamentele din blocuri, unde conductele de apa calda si rece sunt in imediata apropiere a WC-ului, propunem racordarea cu conducta care este inclusa in pretul bideului. Astfel nu trebuie sa faceti cumparaturi in plus pentru instalarea bideului Cristal.</p> <p><strong>Avantajele bideului Cristal</strong> in comparatie cu un bideu obisnuit<strong>. </strong>In loc de doua chiuvete greu de instalat mai ales intrun apartament unde spatiul este destul de redus, avem nevoie doar de un singur vas WC care indeplineste in acelasi timp ambele functii (vas WC+ bideul Cristal ). Bideul Cristal nu necesita solutii diferite de montare in apartamente cu caracteristici diferite.</p> <p>Dupa folosinta WC-ului, tragem apa, iar dupa pornirea apei cu ajutorul butonului de pe bideu cu temperatura reglata anterior, chiar si fara folosirea mainilor, numai prin miscarea corpului putem spala partile corespunzatoare ale corpului cu jetul orizontal de apa, obtinand o igiena impecabila. Cei care nu reusesc sa faca acest lucru nici dupa mai multe incercari, pot efectua, desigur, spalarea in mod obisnuit, folosind mainile. Recomandam folosirea servetelelor din hartie, care pot fi aruncate in WC dupa folosinta.</p> </div>
311,46 lei

Avantajele bideului Cristal in comparatie cu un bideu obisnuit. In loc de doua  chiuvete greu de instalat  mai ales intrun apartament unde spatiul este destul de redus,  avem nevoie doar de un singur vas WC care indeplineste in acelasi timp ambele functii (vas WC+ bideul Cristal),Bideul Cristal nu  necesita solutii diferite de montare in apartamente cu caracteristici diferite.

Sanatatea oamenilor este de nepretuit deoarece sunt multi oameni care incep sa faca ceva in interesul sanatatii numai cand ea deja se afla in pericol. Este un fapt binecunoscut ca lipsa unei spalaturi corespunzatoare dupa scaun reprezinta sursa multor infectii atat la barbati cat si la femei.

La femei, bacteriile Trichomonas pot cauza boli inflamatorii vaginale sau ale uterului. Bolile precum fisurile anale , hemoroizii, fistulele se pot ameliora pe langa tratamentul necesar cu spalari rapide si corespunzatoare. In viata de zi cu zi a unei persoane se ivesc multe situatii in care folosirea unui dispozitiv de confort este o alegere fireasca.

Bideul Cristal - un singur dispozitiv, cu mai multe functiuni! Fara compromisuri, acest bideu, senzational indeplineste mai multe functiile in acelas timp. Aceste functiun pot garantata conditiile de igiena dorita de fiecare om in parte.

Bideul Cristaleste un bideu despre care, putem afirma ca se poate monta la orice vas WC. Datorita formei universale montarea dispozitivului pe ceramici cu dimensiuni diferite este foarte simpla , trebuie asigurata doar racordarile la reteaua de apa calda respectiv rece. In apartamentele din blocuri, unde conductele de apa calda si rece sunt in imediata apropiere a WC-ului, propunem racordarea cu conducta care este inclusa in pretul bideului. Astfel nu trebuie sa faceti cumparaturi in plus pentru instalarea bideului Cristal.

Avantajele bideului Cristal in comparatie cu un bideu obisnuit. In loc de doua chiuvete greu de instalat mai ales intrun apartament unde spatiul este destul de redus, avem nevoie doar de un singur vas WC care indeplineste in acelasi timp ambele functii (vas WC+ bideul Cristal ). Bideul Cristal nu necesita solutii diferite de montare in apartamente cu caracteristici diferite.

Dupa folosinta WC-ului, tragem apa, iar dupa pornirea apei cu ajutorul butonului de pe bideu cu temperatura reglata anterior, chiar si fara folosirea mainilor, numai prin miscarea corpului putem spala partile corespunzatoare ale corpului cu jetul orizontal de apa, obtinand o igiena impecabila. Cei care nu reusesc sa faca acest lucru nici dupa mai multe incercari, pot efectua, desigur, spalarea in mod obisnuit, folosind mainile. Recomandam folosirea servetelelor din hartie, care pot fi aruncate in WC dupa folosinta.

Nota 
Simon Ildiko
2014-06-11

un produs fantastic

Este un produs fantastic !! Functioneaza perfect, le recomand cu caldura prietenilor !!

Scrieți-vă părerea !

Scrieți-vă părerea

Bideu Cristal

Bideu Cristal


Notice: Undefined property: stdClass::$description_short in /home/bideu/public_html/cache/smarty/compile/0f/a5/d7/0fa5d7fa4a0a7de1c0fb1219648bf1a9c0db2b47.file.productcomments.tpl.php on line 186

Scrieți-vă părerea