Categorii

Producători

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0731-888612, 0731-888613

Apelați-ne

Buletin de știri

Comanda pe site:


Pentru a comanda prin magazinul online trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida .Se foloseste meniul din partea stanga a paginii. In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul pentru ‘adauga in cos’ .Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi.

  • In momentul in care ati adaugat un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici va puteti revizui parerile, puteti modifica produsele si cantitatile acestora. Sau prin folosirea butonului ‘mai adauga produse’ puteti sa adaugati si alte produse.

In momentul in care v-ati decis asupra comenzii, apasati butonul ‘inainte’ Sunteti directionat pe pagina in care vi se solicita informatii despre adresa de livrare si vi se confirma datele personale. De asemenea, aici se stabileste modalitatea de plata.

  • Daca totul este ok, se apasa butonul, ‘ confirma comanda’
  • Urmatorul pas, si ultimul, este de a vedea istoricul comenzilor dvs. dupa care veti primi pe e-mail comanda trimisa si deasemenea confirmarea de la noi.
  • O alta optiune este comanda telefonica. Numarul pe care vi-l punem la dispozitie este :

0747-817859

Termeni si conditii:

Utilizarea site-ului de comert electronic www.bideu.ro implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile sitului.

Securitatea datelor personale:

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de catre Bricosan srl si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Obligatia noastra este de a nu faca publica sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, Bricosan srl nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. Bricosan srl nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate, din care motiv o comanda facuta poate intarzia cateva zile. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru, pentru care ei isi asuma total garantia. Dupa expedierea produselor, companiei Bricosan srl nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor. Clientul are obligatie de a verifica coletul primit in cel mult 10 zile de la livrare pentru a rezolva eventualele nereguli aparute prin expediere.

Greseli de tiparire:

Bricosan srl si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

Plata:

Plata se poate face:
• Numerar – la primirea coletului prin ramburs.

• Ordin de plată (în acest caz livrarea se va efectua după confirmarea plăţii)

Taxe suplimentare:

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Bricosan srl nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Daca comanda este mai mare de 5 buc cheltuielile de expediere va fi platita de noi.

Dispute si conflicte:

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.bideu.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Bricosan srl si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.